Yritys

Valmistamme ja myymme tiivisteitä, eristeitä sekä pakkauksia teollisuuteen eri materiaaleista. Laaja-alainen osaamisemme auttaa ratkaisemaan tiivistys-, ja pakkausongelmat. Tuotamme kumi-, muovi-, sekä kuitupohjaisia tuotteita. Lopullinen tuotteemme ratkaisee myös kustannustehokkaasti tarpeenne.
Suurimmat asiakkaamme toimivat mm. elektroniikka-, rakennus-, HVAC- sekä OEM-sektorilla.

Vahvuutena laaja valikoima

Pakkaukset, tiivisteet, välilevyt, eristeet, erikoisratkaisut – kyllä, lista jatkuu! Voimme toimittaa kaikkiin tarpeisiinne kumi-, muovi- ja kuitutuotteita sekä erikois-materiaaleja. Oikea materiaali tarpeeseenne löydetään. Tuotteidemme koot vaihtelevat millimetrien prikoista neliömetrien eristeisiin. Paksuudet vaihtelevat tuotteiden mukaisesti ja alkavat aina 0,05 mm ylöspäin.

Tuotantomme

Pidämme kattavasti raaka-aineita varastossamme eri muodoissa. Tuotantomme pystyy leikkaamaan raaka-aineista eri vahvuuksia, joka mahdollistaa useimmiten oikean paksuuden varastoinnin. Näin voimme myös valmistaa nopeasti prototyyppejä sekä piensarjoja ennen varsinaisen tuotantotyökalun valmistamista. Tuotannossamme on valmius tuottaa sarjoja, joissa on jopa miljoonia kappaleita tuotteitanne. Useat asiakkaamme käyttävät myös meidän palveluitamme tuotteidensa pakkaamiseen sekä kokoonpanoon liittyvissä tarpeissa.

Neuvonta

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä aikaisessa vaiheessa – erikoisosaamisemme on Teidän käytössänne. Pitkäaikainen kokemuksemme eri teollisuuden aloilta on kasvattanut osaamistamme, joka on teidän käytettävissänne. Tarjoamme teknistä tuotetukea sekä asiantuntevaa palvelua protyypeistä tuotantosarjaan saakka.

Teollinen näkökulma

Emme ole keskittyneet toimimaan yhden teollisuuden suuntauksen parissa vaan CABSEAL omaa valmiudet palvella laaja-alaisesti. Asiakaskuntamme osoittaa, että ensiluokkainen palvelumme on arvostettua eri toimialoilla.

Kommentit poistettu käytöstä.